Waarom een back-up van Microsoft 365?

Met Microsoft 365 krijg je alles wat je nodig hebt om efficiënt samen te kunnen werken. Met Microsoft 365 waarborg je jouw bedrijf met de beste software tools voor samenwerking, mailcommunicatie en gegevensopslag. Helaas denken veel bedrijven dan dat een back-up oplossing niet meer nodig is. Volgens het Enterprise Stategy Group report is een op de vier bedrijven van mening dat ze geen back-up nodig hebben. Hoe zit dat nu eigenlijk?

In de voorwaarden van Microsoft zijn geen garanties afgegeven voor het herstellen van je data. Microsoft geeft een garantie dat de data toegankelijk blijft via de systemen van Microsoft. Maar helaas zijn er een aantal situaties waarin ze geen garantie kunnen bieden en het is sterk aan te bevelen om een back-up oplossing te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Per ongeluk verwijderde bestanden
  • Cyberaanval waarbij bestanden ontoegankelijk worden gemaakt
  • Bepaalde medewerkers die data verwijderden, waar je later pas achter komt
  • Microsoft biedt geen snelle oplossing om je data te herstellen

Met een Microsoft 365 back-up oplossing zorgt je voor dat je email, contactpersonen, agenda, OneDrive, Teams en Sharepoint data gewaarborgd blijft. Via onze back-up oplossing kan tot maar liefst 12 maanden terug gegevens worden hersteld.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie