Online back-up

Heb je jezelf wel eens afgevraagd wat er gebeurt als je je bestanden en documenten kwijtraakt? Het kan zomaar gebeuren. De kans is groot dat er ook op jouw laptop of computer bestanden staan die je niet meer wilt missen. Bijvoorbeeld een onderzoek waar je jaren aan hebt gewerkt. Daarom is het belangrijk regelmatig back-ups te maken. Maar de meeste mensen maken pas een back-up nadat ze hun bestanden zijn kwijtgeraakt. Kies daarom voor de slimme back-up software van Enexus. Wij maken dan reservekopieën van al je apparatuur. Loop je een virus op of heeft je laptop het opgegeven? Geen probleem, tover je bestanden gemakkelijk weer terug via onze versleutelde back-ups. Deze dienst is geschikt voor zzp’ers, maar ook voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf.

Zorg elke dag simpel voor een automatische online back-up

Maak je geen zorgen meer over het maken van back-ups. Wij maken elke dag automatisch back-ups van alle bestanden. Installeer onze software op het apparaat waar je een back-up van wilt maken, en wij doen de rest. Dankzij een ingesteld programma maken we elke dag een back-up van al je bestanden. Daardoor loop je geen kans meer dat je belangrijke bestanden kwijtraakt. Onze back-up software is geschikt voor alle workstations en servers. Zo biedt onze software onder meer ondersteuning voor macOS, Linux en Windows.

Het kan voorkomen dat je computer niet aan stond op het moment dat je een back-up had ingepland. Geen probleem, onze software maakt meteen alsnog een back-up zodra je computersysteem weer online is. Wij houden de status van de back-up in de gaten. Gaat er iets mis? Dan ondernemen we direct actie, zodat je geen risico op dataverlies loopt.

Voordelen zakelijke online back-up

De keuze voor een zakelijke online back-up heeft verschillende voordelen:

  • Altijd de laatste reservekopie;
  • Automatische back-up van je volledige systeem;
  • Back-up ieder uur of dagelijks uitvoeren;
  • Overal ter wereld toegang tot je versleutelde back-up;
  • Data beveiligd tegen brand, verlies en virussen;
  • Veilige versleuteling van al je gevoelige bestanden;
  • Eenmalig in te stellen;
  • Geen zorgen meer over back-ups.

Probeer nu onze online back-up!

Probeer onze online back-up nu. Daardoor hoef je geen back-ups meer te maken op externe harde schijven. Het gebruik van een online back-up is goedkoper en betrouwbaar.

Nu een demo aanvragen