ICT ondersteuning direct computerhulp

Heb je regelmatig last van vervelende foutmeldingen op je computer? Of werken bepaalde programma’s ineens niet meer terwijl ze hiervoor wel werkten? Dat is erg vervelend maar gelukkig kunnen wij deze computerproblemen goed voor je oplossen. Een ICT storing is erg vervelend waardoor je niet verder kunt. We bieden computerhulp aan en lossen ICT problemen graag voor je op.

Problemen oplossen daar zijn we goed in, problemen voorkomen nog beter daarom bieden we werkplekbeheer aan. Via werkplekbeheer van Enexus helpen we met jouw werkplekken up-to-date te houden, monitoren we op systeemproblemen en staan we klaar voor het oplossen van technische gebreken aan de werkplek.

Wat is werkplekbeheer?

Werkplekbeheer is een breed begrip. In principe komt het erop neer dat alle apparaten zo betrouwbaar mogelijk blijven dankzij het beheren van de werkplekken. In ieder bedrijf komt het weleens voor dat computers problemen vertonen of de printer vandaag niet mee wil werken. Net voor die belangrijke presentatie met investeerders werkt de beamer niet. Dit zijn problemen die je het liefst zo vroeg mogelijk kunt voorkomen. Dit is namelijk precies waar werkplekbeheer om draait. Onder meer dankzij monitoren is het mogelijk om de kans op storingen te verkleinen. Dat betekent dat we dankzij werkplekbeheer storingen aan apparatuur snel op kunnen sporen. En we installeren altijd de nieuwste updates, zodat medewerkers zich kunnen blijven focussen op hun werk.

Enexus specialiseert zich in werkplekbeheer. Daarom zijn we in verschillende branches actief. We denken van tevoren bij iedere casus mee. Op die manier geven we bij ieder bedrijf werkplekbeheer een andere invulling. Met andere woorden: het beheer wordt afgestemd op jouw eisen. Doordat we meteen ingrijpen wanneer er storingen dreigen te ontstaan, kan de kans op storingen klein blijven. Daarom werken we met een slim monitoringssysteem dat meteen meldingen geeft als er zich problemen voordoen.

Wat kost werkplekbeheer?

Op zoek naar werkplekbeheer uitbesteden? Dat kan al voor een vast bedrag per maand. Ook als er zich nieuwe incidenten voordoen, valt dit binnen het pakket. Met andere woorden; er zijn geen onverwachte kosten achteraf. Op die manier is altijd duidelijk wat het uitbesteden van werkplekbeheer precies kost. Door werkplekbeheer in te schakelen is het mogelijk om eventuele kosten door storingen of stress door IT-problemen zo klein mogelijk te houden.

Weer focus op de zaken die ertoe doen en weg met de ICT stress? Kies dan voor Enexus. Ontdek op welke fronten wij je kunnen helpen en adviseren. Gecertificeerde systeembeheerders en passende beheermethodes.

Neem contact op

Over Enexus

Enexus is een ICT-dienstverlener in de breedste zin van het woord. Van internetverbindingen op kantoor of in het buitengebied tot werkplekken, telefonie en website. Wij denken graag mee in oplossingen en geven daarin onafhankelijk en open en eerlijk advies. En met een multidisciplinair team van specialisten kunnen we bijna elk probleem en vraagstuk aan.

Ons streven is kwalitatieve, betrouwbare en betaalbare ICT. Ook als er een storing of probleem is bij een provider of softwarepakket, nemen wij graag het contact van jullie over voor een zorgeloze ervaring. Een korte vraag als “is deze e-mail echt of nep?” doen we niet moeilijk over. Onze systeembeheerders houden continue de laatste ontwikkelingen in de gaten, dit moedigen we als bedrijf ook aan. Zo kunnen wij onze klanten proactief adviseren over de laatste stand van zaken en mogelijke benodigde actiepunten. De websites van het Nationaal Cyber Security Centrum en Exploit DB staan bij ons in de favorieten.