IT-ondersteuning en computerhulp op afstand voor MKB-bedrijven

Als MKB-bedrijf is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op een goed functionerend IT-systeem. Uw medewerkers moeten snel en efficiënt kunnen werken zonder onderbrekingen of storingen. Maar wat als er toch een probleem optreedt? Dan wilt u natuurlijk snel geholpen worden door een professionele en betrouwbare IT-partner. En dat is precies waar wij u mee kunnen helpen!

Onze IT-ondersteuning en computerhulp op afstand bieden u de volgende voordelen:

  • Snel en efficiënt: Met onze remote support kunnen we u snel helpen bij computerproblemen. Hierdoor hoeft u niet te wachten op een fysieke afspraak en worden uw problemen snel opgelost.
  • Flexibel: Onze IT-ondersteuning is flexibel en afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu hulp nodig heeft bij het oplossen van een probleem of het installeren van nieuwe software, wij staan voor u klaar.
  • Betrouwbaar: Wij zijn een betrouwbare IT-partner die zich richt op het bieden van hoogwaardige diensten aan MKB-bedrijven. U kunt erop vertrouwen dat wij altijd de beste oplossing voor uw probleem zullen vinden.
  • Kostenbesparend: Onze IT-ondersteuning en computerhulp op afstand zijn kostenbesparend. U betaalt alleen voor de diensten die u nodig heeft en hoeft geen tijd en geld te besteden aan het inhuren van een fulltime IT-medewerker.

Onze diensten omvatten onder meer:

  • Installatie en configuratie van software en hardware
  • Systeembeheer en -monitoring
  • Netwerkbeheer en -beveiliging
  • Back-up en herstel van gegevens
  • Beheer van e-mail- en cloudservices

Wij begrijpen dat elke onderneming uniek is en daarom bieden wij op maat gemaakte IT-oplossingen die passen bij uw specifieke behoeften. Onze deskundige technici zijn beschikbaar wanneer u ze nodig hebt en staan klaar om u te ondersteunen bij elke technische uitdaging. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen uw bedrijf te laten groeien en uw IT-systeem op peil te houden.

Neem contact op

Over Enexus

Enexus is een ICT-dienstverlener in de breedste zin van het woord. Van internetverbindingen op kantoor of in het buitengebied tot werkplekken, telefonie en website. Wij denken graag mee in oplossingen en geven daarin onafhankelijk en open en eerlijk advies. En met een multidisciplinair team van specialisten kunnen we bijna elk probleem en vraagstuk aan.

Ons streven is kwalitatieve, betrouwbare en betaalbare ICT. Ook als er een storing of probleem is bij een provider of softwarepakket, nemen wij graag het contact van jullie over voor een zorgeloze ervaring. Een korte vraag als “is deze e-mail echt of nep?” doen we niet moeilijk over. Onze systeembeheerders houden continue de laatste ontwikkelingen in de gaten, dit moedigen we als bedrijf ook aan. Zo kunnen wij onze klanten proactief adviseren over de laatste stand van zaken en mogelijke benodigde actiepunten. De websites van het Nationaal Cyber Security Centrum en Exploit DB staan bij ons in de favorieten.