Levering hard- en software

Er zijn veel verschillende laptops, servers en monitors. Welke server past het beste in je eigen IT-omgeving? En welk softwarepakket biedt je de meeste voordelen? Het selecteren van de juiste hard- en software kan veel tijd kosten. Zeker omdat het regelmatig voorkomt dat de verschillende leveranciers niet alle onderdelen tegelijkertijd op voorraad hebben. Daardoor kan het aanschaffen van alle hardware toch nog een complexe puzzel worden. Het aanschaffen van hardware kan een flinke investering zijn, dus is het belangrijk om het in één keer goed te doen. Om die reden is het mogelijk het selecteren van zowel hardware als software aan ons over te laten.

Hardware en software

Er zijn heel wat verschillende systemen op de markt. Daardoor kan het moeilijk zijn om een laptop of server te kiezen die bij de onderneming past. Datzelfde geldt ook voor de software op de systemen. De keuze voor bepaalde hardware of software is meestal een afweging tussen de voordelen en nadelen. Maar als je niet de juiste kennis hebt, is het vaak onmogelijk om een goed geïnformeerde keuze te maken. Onze IT-adviseurs beschikken wel over deze kennis en helpen je dan ook graag verder.

Dat betekent dat we kunnen helpen met het samenstellen van een systeem of onderhoud van hardware of software. We werken samen met veel grote leveranciers, waardoor we een groot assortiment van de beste merken kunnen aanbieden.

Flexibel thuiswerken

Steeds vaker kiezen bedrijven ervoor om hun werknemers thuis te laten werken. Daardoor staan we met zijn allen minder lang in de file. Thuiswerkplekken zijn de afgelopen jaren dan ook een stuk populairder geworden. Maar het realiseren van zulke plekken vergt een goede kennis van zaken. Immers: de verbinding moet wel stabiel zijn om vanuit huis contact op te nemen met de servers op kantoor. Daarom kiezen we voor een stabiele netwerkverbinding. Om deze reden is het mogelijk om hardware en software te laten leveren die thuiswerken mogelijk maakt.

Voordelen

  • Één aanspreekpunt voor de levering van hard- en software
  • We kunnen de hard- en software voor je configureren en installeren
  • We geven onafhankelijk toekomstbestendig advies
  • We kunnen je voorzien van onderhoud en ondersteuning
Neem contact op