IJzersterke IT ondersteuning vanuit Purmerend

Enexus is een ICT-dienstverlener in de breedste zin van het woord. Van internetverbindingen op kantoor of in het buitengebied tot werkplekken, telefonie en website. Wij denken graag mee in oplossingen en geven daarin onafhankelijk en open en eerlijk advies. En met een multidisciplinair team van specialisten kunnen we bijna elk probleem en vraagstuk aan.

Wij werken vanaf onze locatie in Purmerend. Daar behandelen we al je vragen en denken we na over de beste oplossing. Zo maken we IT niet meer lastig en complex, maar gemakkelijk en efficiënt. Wij leven voor computertechnologie en zorgen ervoor dat je weer tijd over hebt voor wat je zelf goed kunt. Want niet iedereen is een fulltime IT’er. We bieden goedwerkende IT-omgevingen aan, ongeacht de locatie. Met andere woorden: wij adviseren, ontwerpen, bouwen en sleutelen dagelijks aan IT-oplossingen. Met ons aan je zijde ben je verzekerd van de beste oplossingen en helpen we je verder met al je technische vrage

Kies nu voor Enexus

1. Ervaring

Onze gecertificeerde systeembeheerders hebben jarenlange IT-ervaring en zijn gecertificeerd bij bekende IT-fabrikanten. Daardoor leveren we ijzersterke IT-ondersteuning.

2. Goede prijs en kwaliteit

Heb je speciale wensen? Maak ze aan ons kenbaar en we zorgen voor een passende oplossing en maat. Tegen de juiste prijs en de best mogelijke kwaliteit.

3. Eigen platformen

Enexus bouwt en onderhoudt zijn eigen platformen. Daardoor kunnen we complete ondersteuning op alle vlakken van IT aanbieden.

 
 
 

Partners