Enexus ICT bedrijf voor MKB

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw ICT beheer? Zoek dan niet verder! Ons bedrijf biedt professionele en efficiënte managed services aan voor uw gehele ICT infrastructuur. Wij begrijpen dat het beheren van uw ICT-omgeving complex en tijdrovend kan zijn, en dat is waar wij u kunnen helpen. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen om uw ICT-omgeving op een efficiënte manier te beheren en te onderhouden, zodat u zich kunt richten op uw bedrijfsactiviteiten.

Onze diensten omvatten onder andere:

  • Proactief beheer en monitoring van uw ICT-omgeving, om mogelijke problemen in een vroeg stadium te identificeren en te verhelpen.
  • Dagelijkse back-up en herstel van uw gegevens, om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen.
  • Ondersteuning van uw medewerkers bij technische problemen, zodat zij zich kunnen concentreren op hun werk.
  • Beveiliging van uw ICT-omgeving, inclusief anti-virus- en anti-malwarebescherming en firewalls.
  • Ontwikkeling van een strategie voor bedrijfscontinuïteit en rampenherstel, om uw bedrijf te beschermen tegen mogelijke uitval van systemen.

Onze deskundige en ervaren technici staan klaar om u te helpen bij al uw ICT-uitdagingen. Wij bieden een op maat gemaakt dienstenpakket, dat is afgestemd op uw specifieke bedrijfsbehoeften en -budgetten. Wij zijn ervan overtuigd dat ons bedrijf de ideale partner is voor uw ICT-beheer. Wij bieden concurrerende prijzen en een uitstekende klantenservice. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen uw bedrijf te laten groeien en te bloeien met onze professionele en betrouwbare managed services.

Neem contact op

Over Enexus

Enexus is een ICT-dienstverlener in de breedste zin van het woord. Van internetverbindingen op kantoor of in het buitengebied tot werkplekken, telefonie en website. Wij denken graag mee in oplossingen en geven daarin onafhankelijk en open en eerlijk advies. En met een multidisciplinair team van specialisten kunnen we bijna elk probleem en vraagstuk aan.

Ons streven is kwalitatieve, betrouwbare en betaalbare ICT. Ook als er een storing of probleem is bij een provider of softwarepakket, nemen wij graag het contact van jullie over voor een zorgeloze ervaring. Een korte vraag als “is deze e-mail echt of nep?” doen we niet moeilijk over. Onze systeembeheerders houden continue de laatste ontwikkelingen in de gaten, dit moedigen we als bedrijf ook aan. Zo kunnen wij onze klanten proactief adviseren over de laatste stand van zaken en mogelijke benodigde actiepunten. De websites van het Nationaal Cyber Security Centrum en Exploit DB staan bij ons in de favorieten.