Outsourcing ICT

Wilt u zich concentreren op uw kernactiviteiten en uw bedrijf efficiënter maken? Overweeg dan om uw ICT-activiteiten uit te besteden aan onze ervaren professionals. Wij begrijpen dat ICT een cruciaal onderdeel is van uw bedrijfsactiviteiten, maar het beheren van uw eigen ICT-infrastructuur kan tijdrovend en kostbaar zijn. Daarom bieden wij betrouwbare ICT-outsourcingdiensten die u helpen om de controle te houden over uw ICT-activiteiten en uw kosten te verlagen.

Onze outsourcingdiensten omvatten:

  • Helpdeskondersteuning: Onze helpdesk staat klaar om uw medewerkers te ondersteunen bij alle ICT-gerelateerde problemen.
  • Netwerkbeheer: Wij zorgen voor een betrouwbare en veilige netwerkinfrastructuur die uw bedrijfsactiviteiten ondersteunt.
  • Serverbeheer: Wij beheren uw servers en zorgen ervoor dat ze altijd beschikbaar en up-to-date zijn.
  • Systeembeheer: Wij beheren uw systemen en zorgen ervoor dat uw bedrijfskritieke applicaties altijd beschikbaar zijn.
  • Beveiligingsbeheer: Wij zorgen voor de veiligheid van uw ICT-infrastructuur en beschermen uw bedrijf tegen cyberdreigingen.

Onze outsourcingdiensten zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en we werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat u de beste oplossingen krijgt voor uw bedrijf. Wij bieden concurrerende prijzen en uitstekende klantenservice.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen uw ICT-activiteiten te verbeteren en uw bedrijf efficiënter te maken met onze betrouwbare ICT-outsourcingdiensten.

Neem contact op

Over Enexus

Enexus is een ICT-dienstverlener in de breedste zin van het woord. Van internetverbindingen op kantoor of in het buitengebied tot werkplekken, telefonie en website. Wij denken graag mee in oplossingen en geven daarin onafhankelijk en open en eerlijk advies. En met een multidisciplinair team van specialisten kunnen we bijna elk probleem en vraagstuk aan.

Ons streven is kwalitatieve, betrouwbare en betaalbare ICT. Ook als er een storing of probleem is bij een provider of softwarepakket, nemen wij graag het contact van jullie over voor een zorgeloze ervaring. Een korte vraag als “is deze e-mail echt of nep?” doen we niet moeilijk over. Onze systeembeheerders houden continue de laatste ontwikkelingen in de gaten, dit moedigen we als bedrijf ook aan. Zo kunnen wij onze klanten proactief adviseren over de laatste stand van zaken en mogelijke benodigde actiepunten. De websites van het Nationaal Cyber Security Centrum en Exploit DB staan bij ons in de favorieten.